Onze sponsors voor het jubileum
Word vriend van het NGK

Vriend van het NGK

Vind je muziek en de uiting in gebarentaal geweldig en vind je ons initiatief goed?
Word dan vriend van ons Nederlands Gebarenkoor!
Vanaf € 17,50 per jaar kun je al vriend worden van het NGK.

Wat krijg je voor dit bedrag?

1. Elk half jaar ontvang je een digitale nieuwsbrief.
  2. Elk jaar ontvang je het jaarverslag.
  3. Wanneer een optreden het toe laat krijg je een uitnodiging om een optreden bij te wonen.
  4. Je mag één keer een repetitie bijwonen. Wil je dat? Dien hiervoor dan een verzoek in door door een e-mail te sturen naar voorzitter@nederlandsgebarenkoor.nl

Wat doen wij allemaal met het geld?

1. Het NGK kan apparatuur aanschaffen of vervangen wanneer dit nodig is om de kwaliteit van ons koor te waarborgen.
  2. Dankzij de bijdragen van de vrienden hopen we jaarlijks een sluitende begroting te kunnen presenteren
  3. Het NGK kan bij voldoende middelen in kas een optreden verzorgen voor haar vrienden.

Hoe kun jij je aanmelden als vriend van het NGK?

Maak minimaal € 17,50 over op IBAN nr: NL 97 INGB 0006 2498 27 t.n.v. "Stichting Plotsdoven betreft NGK" te Houten. Onder vermelding van vriend en je e-mailadres.

Of stuur een e-mail naar penningmeester@nederlandsgebarenkoor.nl