Onze sponsors voor het jubileum
Nieuwtjes

Jubileumconcert 5 jaar Nederlands Gebaren Koor

zaterdag 28 oktober 2017

Kaarten zijn niet vrij verkrijgbaar.

-Het Evertshuis is vanaf 12.00 uur open

-De zaal gaat om 13.00 uur open.

U kunt dan genieten van een presentatie over vijf jaar Nederlands Gebaren Koor. Deze duurt ongeveer tien minuten en zal tot aanvang van het concert steeds herhaald worden.

-Start concert: 13.30 uur

-Einde concert: ongeveer 16.30 uur

-Feestelijke afsluiting tot 18.00 uur

Ringleiding, NmG-, NGT- en schrijftolken aawezig.

Op het balkon is géén ringleiding. NmG tolk zal vanaf de tribune gezien rechts staan en de NGT tolk zal vanaf de tribune gezien links staan.

Adres: Evertshuis, Julianastraat 4m 2411 CV Bodegraven

Dit is 250 meter vanaf het station Bodegraven. Parkeren is in de omgeving van het theater goed mogelijk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016

Op 16 mei zijn wij onderdeel van het Koninklijk Korenfestival Wij gaan optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Samen met nog een aantal koren behoren wij tot de "bijzondere koren".

Alle informatie over het koor kunt u vinden op de website van het korenfestival. Op onze facebook staat ook wat informatie.

_______________________________________________________

17 april zal het koor optreden samen met het van Abbe Museumkoor. Dit is openbaar te bezoeken! Leuk om dus eens een kijkje te komen nemen!

We treden op in het van Abbe museum. Het museum bestaat dit jaar 80 jaar en viert dit door 80 uur open te zijn. In die 80 uur is er van alles te doen in het museum. Uiteraard kunt u de kunst bekijken, maar er zijn ook rondleidingen (met tolk). Er spelen verschillende bandjes en wij treden dus een aantal keer op met het van Abbe museumkoor samen.

We hopen jullie daar te zien!

zie voor het programma: Vanabbemuseum.nl

________________________________________________________________________

Sinds 14 februari 2016 is de nieuwe website van het Nederlands Gebarenkoor gelanceerd!

Op deze pagina zullen nieuwtjes over ons koor geplaatst worden.

Kijk ook eens op onze facebook pagina.